ANËTARËSIA

ANËTARËSIM I PLOTË

2000 ALL / muaj

 • Hapësirë e përbashkët pune 6 orë/ditë
 • Hapësirë e përbashkët socializuese
 • Akses fizik në workshop-e
 • Akses fizik në e-seminars
 • Akses fizik në evente shkencore
 • Web hosting pa pagesë
 • Konsulencë dhe Udhëzime profesionale
 • Akses në distancë në workshop-e
 • Akses në distancë në e-seminars
 • Akses në distancë në evente shkencore
 • Përdorimi i sallës së konferencave
 • 30% zbritje për çertifikim
 • Akses në punësim në Almooc Job Board
 • Mentorim nga instruktorët e Almooc
 • Përfshirja në programin për investime ndërkombëtare
 • Përfshirja në programin për investime vendore
 • Asistencë teknike në zhvillimin e produktit
 • Përfshirja e inkubimit të startup-eve 8-10 mujore

ANËTARËSIM I KUFIZUAR

1200 ALL / muaj

 • Hapësirë e përbashkët pune 3 orë/ditë
 • Hapësirë e përbashkët socializuese
 • Akses fizik në workshop-e
 • Akses fizik në e-seminars
 • Akses fizik në evente shkencore
 • Web hosting pa pagesë
 • Konsulencë dhe Udhëzime profesionale
 • Akses në distancë në workshope
 • Akses në distancë në e-seminars
 • Akses në distancë në evente shkencore
 • Përdorimi i sallës së konferencave
 • 30% zbritje për çertifikim
 • Akses në punësim në Almooc Job Board
 • Mentorim nga instruktorët e Almooc
 • Përfshirja në programin për investime ndërkombëtare
 • Përfshirja në programin për investime vendore
 • Asistencë teknike në zhvillimin e produktit
 • Përfshirja e inkubimit të startupeve 8-10 mujore

INKUBIM

4500 ALL / muaj

 • Hapësirë e përbashkët pune 6 orë/ditë
 • Hapësirë e përbashkët socializuese
 • Akses fizik në workshop-e
 • Akses fizik në e-seminars
 • Akses fizik në evente shkencore
 • Web hosting pa pagesë
 • Konsulencë dhe Udhëzime profesionale
 • Akses në distancë në workshope
 • Akses në distancë në e-seminars
 • Akses në distancë në evente shkencore
 • Përdorimi i sallës së konferencave
 • 30% zbritje për çertifikim
 • Akses në punësim në Almooc Job Board
 • Mentorim nga instruktorët e Almooc
 • Përfshirja në programin për investime ndërkombëtare
 • Përfshirja në programin për investime vendore
 • Asistencë teknike në zhvillimin e produktit
 • Përfshirja e inkubimit të startupeve 8-10 mujore

Eventet e Ardhshme


Bashkohu me ne në inagurimin e Almooc Cloud Zone Albania

* fusha të kërkuara

Cilës kategori krijimi i përkisni?

FREELANCER

Gjeni klientët dhe zgjeroni biznesin tuaj

Më shumë

FILLESTAR NË ZHVILLIM TË SOFTWARE-IT

RRITNI SHANCET TUAJA PËR SUKSES

Më shumë

STARTUP-E

Hapësirë e përshtatshme për biznesin tuaj

Më shumë

FILLESTAR NË BIZNES - TIK

NE KUJDESEMI PËR GJITHÇKA QË BIZNESI JUAJ TË GJEJË RRUGËN E DUHUR

Më shumë

ORGANIZATA JO FITIMPRURËSE

PARTNERITET DHE NETWORKING

Më shumë

INSTRUKTOR

KONTRIBUONI NË EDUKIMIN E GJENERATAVE TË ARDHSHME

Më shumë

DONATOR

NDIHMONI ZHVILLIMIN EKONOMIK TË VENDIT

Më shumë

SHËRBIME PËRMES EKIPEVE NË DISTANCË

OFRIMI I SHËRBIMEVE ONLINE PËR TË GJITHË

Më shumë

Kultivo një karrierë
të suksesshme

FREELANCE

Regjistrohu në leksion FALAS

Partnerët

Tirana Business Park