Merr Diplomë të Shkollës së Mesme
nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Klasët e akredituara | Hapat për tu regjistruar

ALMOOC akreditohet në U.S.A

Kjo do të thotë se studentët e Almooc-ut do të kenë mundësinë të marrin diplomën e Shkollës së Mesme në U.S. pas përfundimit të 19 klasëve të akredituara të cilat janë:

Michigan High School Graduation Requirements

The following are the graduation requirements under Michigan State Law
MCL 380.1278a and MCL 380.1278b of the United States of America.

4.0 Credits of English Language Arts


4.0 Credits of Mathematics


3.0 Credits of Science (pick any 3 courses)


3.0 Credits of Social Studies (pick 3 courses)


1.0 Credit of Visual, Performing and Applied Arts


 • Art, Performing or Applied Arts

2.0 Credits of World Language


 • Foreign Language

1.0 Credit Physical and Health Education


 • Health - 1 semester / PE

1.0 Credit Online Learning Experience


Kodim

Perfundoji 4 kurse që ju dëshironi
(Të gjitha kurset janë të akredituara)

Hapat pë tu pranuar në klasët e akredituara nga Clintondale International School

Hapi 1


Mbush formën Pre-Assessment Exam në faqën zyrtare të Clintondale International School. Pasi të vizitosh faqën Clintondale International School kliko tek buttoni "Get Started" siq e shihni më posht.

Hapi 2


Pastaj, njëri nga stafi Clintondale International School do t'ju kontaktoj për hapat në vijim.

Hapi 3


Clintondale International School do t'ju dërgoj faturat direkt për çdo pagesë që kërkohet nga ju. Pastaj ju duhet ti përcjellni këto tre hapa për të bërë pagesën

 1. 1

  Shtyp faturën që ju dërgon Clintondale International School dhe bëre pagesën në njëren prej llogarisë më posht.

 2. 2

  EDUonGo SHPK (ProCredit Bank)
  Numri i llogarisë në euro: 1150190021000173
  Numri i llogarisë në dollar: 1150190021010261

 3. 3

  Pastaj, skano ose fotografo me telefonin tënd dokumentin që ta lëshon banka pas pagesës, dhe dërgoja mbrapa emailit që Clintondale International School të ka dërguar.

Almooc Cloud Zone

Zona juaj për trajnim të avancuar sipas kërkesës suaj.