Ora e Kodimit në RTK Multimedia

OraEKodimitRTKMultimedia

Në videon në vijim mund ta shihni njoftimin për Orën e Kodimit dhe ALMOOC në emisionin Multimedia të Radio-Televizionit të Kosovës: