Dhurata e Dijes: Mesoni Gjuhen Angleze dhe Matematiken FALAS Online

mesoni-online-falas-680x365_c[1]

Zhvillimi i teknologjise informative ka bërë shumë ndryshime në jetën tonë. Tani më dëshira për të mësuar  dhe për të qenë i barabartë me të tjerët nuk ka më pengesa, ia vlen vetëm dëshira dhe vullneti  për të mësua.

Mësimi onlin nga shtëpia i aplikuar që moti në vendet e zhvilluara nuk është i pamundur më tani edhe tek ne. Shkollat e para të lëshuara online të parat në Kosovëpor edhe në rajon. Shkolla e parë për mësimin e Gjuhes Angleze www.teprofiqaa.com  ju ofron të gjithve mësimin  Anglishtes falas nga shtëpia ku nxënësi përmes internetit duke përdorur kompjuter, laptop, tablet nga gjitha paisjet e menqura. në të gjitha klasët janë të përgaditura me video spjegime nga profesori, kuizet, dhe testi final i cili mundeson nxenësve të marrin certifikatën.

Shkolla e dytë është ajo e Matematikës e cila ofron mësimin e Matematikës nga shtëpia falas nga klasa e  VI deri në klasën e XII bazuar në planprogrami mësimorë të miratuar nga Miistria e Arsimit të Republikës së Kosovës duke klikuar në www.edumatematike.com.

Në këtë shkollë online nxënësit d t kenë mundësine të ploësojn mangië të cilat i kanë në lëndën e Matematikës dhe një ndimesë e mirë për prindërit dhe arsimtarët.

Shkolla onlne kaëpër qëllim arsimimin e tërinjëe duke mundësuar edhe atyre me paundësine e ndjekjes së kurseve me pamundëi financiar edhe atyre me nevoja të vecant mes gjitha shtresave.

Shkolla onlinenë njëtë afrme të shpejtë do të alin online edhe me Shkollën e Fizikës, Kimisë, dhe të Teknologjisë të cilat do të jenë FALAS Përgjithmonë.

Për gjithë ju nxënës për tu regjstruar n këto shkolla ndiqni këta hapa:

Për Anglisht www.teprofiqaza.com apo  në Matematikë www.edumatematike.com

  • Kliko te “Regjistrohu Këtu”
  • Kliko mbi klasën në të cilën doni të regjistroheni
  • Te butoni i bardhë kliko ku shkruan “Take this course FREE”
  • Nëse jeni për herë të parë, atëherë klikoni lart në të djatht ku shkruan “Are you a në student?”
  • Jepni të dhënat tuaja: Emri, Mbiemri, Email dhe Password, dhe kliko në Sign Up

Agim Hajrizi

 

http://gazetaora.com/dhurata-e-dijes-mesoni-gjuhen-angleze-dhe-matematiken-falas-online/