Tani me 63,000 studentë

312,004

Teste të kompletuara

26,331

Projekte të dorëzuara

110,554

Tema të diskutuara

Ndiqni kurset e avancuara në kodim!

Cloud Zone

Zona juaj për trajnim të avancuar në laborator

Programi i Akreditimit

Merr diplomën e shkollës së mesme nga SHBA

Partneritet me Microsoft

Almooc partner i autorizuar i Microsoft në fushën e Edukimit

Job Board

Mundësi punësimi për të apasionuarit e teknologjisë

Shkolla.net

Webfaqja më e madhe e shkollave shqiptare

Lajme

Të rejat rreth nesh dhe më shumë

Opinione

Opinione nga përdoruesit, nxënësit, studentët etj.

Ora e Kodimit

Teknologjia ecën përtej kufijve të kohës